Napište nám

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů
Chráněno službou reCAPTCHA.

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > O nás > Články

Články


7 přínosů využití digitalizace ve firmách

 Přínosy a využití je velmi široké, v článku jsou uvedeny základní možnosti, jak digitální transformaci využít v praxi.



Digitalizace řízení podniku

Digitální transformace výroby je současným největším trendem a nutností nejenom v oblasti průmyslu.



Dotace na úspory energie ve firmách

Již od září letošního roku mohou podnikatelé a firmy opět díky prostředkům ze strukturálních fondů EU žádat o dotace zaměřené na úspory energie v rámci několika dotačních programů.



Dotace na úspory energie pro města a obce

Vysoké ceny energií a obavy z nedostatku jejich zásob nutí nejen občany a podnikatele, ale především i veřejné subjekty k razantním opatřením s cílem modernizace měst a obcí za pomoci energetické transformace.



FVE a elektromobilita

Vzhledem k doporučení Uhelné komise uzavřít v roce 2038 uhelné elektrárny se nabízí otázka, jak Česká republika nahradí dosavadní produkci elektrické energie alternativními způsoby? Jednou z možností je zvýšení podílu FVE na národním energetickém mixu, který v roce 2020 činil 2,27 %.



Digitalizace - Průmysl 4.0

Skok ze 3.0 na 4.0 naznačuje, že se jedná o vylepšení, pro které je vhodný přívlastek “revoluční”.



Cirkulární ekonomika v podnikání

Co to vlastně je a proč by dané téma mělo zajímat každého? Cirkulární ekonomika neboli oběhové hospodářství mění tradiční model podnikatelského chování vytěžit -> vyrobit -> použít -> vyhodit, na model šetrnějšího a efektivnějšího zužitkování zdrojů.



Dotační proces krok za krokem

Jak funguje proces čerpání dotace? Jak dlouho trvá proces hodnocení či jaké podmínky je nutné splnit pro to, abyste dotaci získali? Seznamte se s dotačním procesem krok za krokem.